anahtar kelime: "gelişim"

/
2
>

3-5 Yaş Arası Çocuklarda Sosyo-Duygusal Gelişim

3-5 yaşları arasında çocuğunuzda bağımsızlık, arkadaşlık, farkındalık gibi birçok farklı alanda değişim yaşanır. Bu süreçte neler yaşandığını inceleyelim.

3-5 Yaş Dil Gelişimi

3,4 ve 5 yaşlarındaki çocuklar neleri anlıyor, öğrendikleri kelimeleri nasıl kullanıyorlar ve nasıl cümleler kurabiliyorlar?

Çocuğumun Motor Gelişimini Nasıl Destekleyebilirim?

3-4 yaş döneminde çocukların motor gelişiminde neler oluyor? Siz çocuğunuzun gelişimine nasıl destek olabilirsiniz?

Cinsel Kimliğini Açıklamak

"Kuir" ne demek? Cinsel kimlik ve cinsel yönelimin farkı nedir? Cinsel kimliği açıklama süreci nasıl oluyor? Hepsinin yanıtı yazımızda!

Çocuklar İçin Öz Şefkat Geliştirme Pratiği

Birlikte ‘‘Keyifli Etkinlikler Takvimi’’ oluşturarak çocuğunuzun öz şefkat geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Detaylar yazımızda!

Çocuklarda Şefkat Gelişimi

Çocuklara şefkatli bir şekilde yaklaşmak ve onlara sevgi dolu bir ortam sağlamak, geleceğe daha emin adımlar atan yetişkinler olmalarına yardımcı oluyor. Peki nasıl?

Bebek Gelişimi - Yanlış Bilinenler

Bebek gelişimine dair birçok mit okuyor, yanlış düşünceleri okuyor ve hatta uyguluyoruz. Gelin yanlış bilinenleri birlikte inceleyelim.

Büyümek Kendini Ne Şekillerde Gösterir?

Bazen büyümek sadece yaşla ilgili olmaz, davranışlarımızda ya da hayata bakışımızda da kendisini gösterir. Peki nedir bu davranışlar?

Bebeklerin Sosyo-Duygusal ve Fiziksel Gelişimi

Bebeğinizin ilk kez ne zaman gülümsediğini hatırlıyor musunuz? Bu yazımızda bebeklerin ay ay duygusal ve fiziksel gelişimlerini inceliyoruz!

Çocuklar İçin Farkındalık Egzersizleri

Farkındalık, çocuklarda sosyal becerileri ve odaklanmayı geliştiriyor. Farkındalığı geliştirmek için pratik önerilerimiz bu yazımızda!

Kardeş İlişkilerinin Çocukların Gelişimindeki Rolü

Kardeşler birbirlerinin kişilik gelişiminde önemli rol oynuyor! Kardeşler arası çatışma ve kıskançlığın ne gibi etkileri bulunuyor?

Mükemmeliyetçiliğin Altında Yatan Sebepler Nelerdir?

Kendinizi sürekli her şeyi "harika" yapmaya çalışırken buluyor musunuz? Peki bunun sebebi ne olabilir?
/
2
>
footer